Wij bieden gepassioneerde gastronomen met ervaring en de wil om te slagen de kans om zich te ontwikkelen, samen met een sterke partner en een uitzonderlijk burgerconcept. Word een zelfstandige ondernemer en tegelijk een lid van de HANS IM GLÜCK-familie en onze bijzondere cultuur.

HANS IM GLÜCK - Uitzonderlijke kwaliteit en een breed assortiment
HANS IM GLÜCK hecht veel belang aan uitstekende kwaliteit en verse bereiding van al haar ingrediënten. Het beslissende element is echter vooral de creatieve interpretatie van de ‘burger’. Wij bieden een algeheel harmonieus concept met uitstekende, bij voorkeur regionale ingrediënten, veel variatie en bijzondere namen. Ons productassortiment omvat een grote selectie van verschillende soorten brood, kaas en burgers, aangevuld met verschillende, deels veganistische tafelsauzen zoals de Happy-fries-saus, onze heerlijke oranje-mosterdsaus, een barbecuesaus en een speciale Hans Ketchup. Een ruime keuze aan gezonde salades evenals vegetarische en veganistische burgers voldoen aan alle wensen.
Vind je geluk
HANS IM GLÜCK is een uitzonderlijk burgerconcept, met verschillende locaties in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De uitstraling verschilt aanzienlijk van andere burgergrills en stelt nieuwe normen op het gebied van versheid en authenticiteit voor een voedingsbewuste doelgroep. De HANS IM GLÜCK-cultuur maakt deel uit van ons merk en is een bindend element van het franchise systeem. Deze cultuur is de sleutel tot een succesvolle samenwerking.

WIE WIJ ZOEKEN
Om een franchisepartnerschap aan te gaan met HANS IM GLÜCK, is het ideaal als je ervaring hebt in de horeca en over een sterke gastheerschapmentaliteit beschikt. Wij zoeken partners die hun passie voor eten delen en erop gericht zijn om gasten een adembenemende ervaring te bieden in een aangename sfeer. Want geluk heeft niet veel nodig. Geluk heeft alleen het juiste nodig.
Voordelen van franchising
Degenen die een franchisepartnerschap aangaan met HANS IM GLÜCK krijgen toegang tot vele voordelen, wat zorgt voor een succesvolle opening en een langdurige samenwerking.
- Uniforme of op maat gemaakte marketingmaatregelen
- Gecentraliseerde inkoop
- Kwaliteitsborging
- Trainingsaanbiedingen
- Productinnovaties
- Bouwondersteuning
- Opzet van IT-infrastructuur
- Raamovereenkomsten met dienstverleners
- Altijd een open oor
- En nog veel meer
DIT IS HOE UW RESTAURANT ERUIT KAN ZIEN
Stap gerust binnen.
Zet je eerste stappen in een van onze burgergrills en laat je betoveren door het berkenbos.
STEMMEN VAN DE FRANCHISEPARTNERS
Persoonlijke ervaringen met onze partners

ERFA staat voor Erfahrungsaustausch (Ervaringsuitwisseling), die we elk kwartaal samen met onze franchisepartners organiseren.
Hier staat de persoonlijke uitwisseling centraal, zowel met ons als onder de partners. Maar plezier mag natuurlijk niet ontbreken! Daarom zijn we al naar Amsterdam en Hamburg gereisd, of zoals hier, naar de Zugspitze.
Want alleen door de waardevolle input van onze partners en een sterke onderlinge band kunnen we nog succesvoller worden.
HANS IM GLÜCK ZOEKT JOU!
De selectie van onze franchisepartners is voor ons een zeer belangrijke stap, daarom nemen we zeker de tijd om je aanvraag grondig te bekijken. We kijken ernaar uit van je te horen! Als mogelijke franchisepartner doorloopt men een meerstaps goedkeuringsproces over meerdere weken. Op deze manier krijgen beide partijen de kans om elkaar beter te leren kennen en uiteindelijk te besluiten een strategisch partnerschap aan te gaan.
SOMS IS GELUK GEWOON EEN MUNTWORP VERDER.OF EEN CONTACTVERZOEK.
TEAM FRANCHISING
T +49 89 125094 400
Weihenstephaner Straße 6, 81673 Munich
business @hansimglueck-burgergrill.com
Luister naar ons verhaal
Luister naar de aflevering van de Food Service Growth Show Podcast met Michael Oettl, Franchise Director van Hans im Glück!
Hij spreekt over het vinden van de ideale franchisepartner en wat je nodig hebt om je bij Hans im Glück aan te sluiten.
Stem nu in!
EMOTIONEEL SPREEKT ALLES VOOR ONS. RATIONEEL OOK.

LIDMAATSCHAPPEN
